ОКЕАНИЯ


Легло за бебе ОКЕАНИЯ е част от линията „hitdesign kids“ на българската мебелна фабрика ХИТ ДИЗАЙН.
ОКЕАНИЯ е с уникален дизайн, извадено сякаш от приказките за морета и океани. Предлагаме дизайн за всички малки бъдещи поклонници на водата и морските приключения. Ето и един факт за грижливите родители – синият цвят действа успокояващо върху психиката и нервната система на децата, нюансите му създават отсъствие на монотонност…
Кошарата е създадена, така че да бъде максимално безопасна за децата. Тя е със заоблени ръбове, а разстоянието между решетките е специално изчислено според европейските изисквания за безопасност.
Кошарата е изработена от липова масивна дървесина и МДФ. Всички материали, използвани при декорирането са напълно безвредни за детето, не съдържат опасни епоксидни смоли и фенол и притежават сертификат за безопасност.
ОКЕАНИЯ се предлага за матрак със стандартни размери 60 х 120 см и 70 х 140. Модела разполага с две големи чекмеджета. Матрака е на удобно равнище както за новородено, така и за поотраснало бебе и при този модел не е необходимо поставянето на основа за повдигане на матрака.
Страничните решетки на леглото могат да бъдат изцяло отстранени при по-голяма възраст на детето.
Всяка кошара може да се изработи и по индивидуални размери и цветове, а след като детето порасне може да се трансформира в юношеско легло (таблите се монтират на основа за по-голям матрак (70/190), детско диванче (с допълнителен сет от шалте и възглавници).
 • Допълнително към всяка кошара може да поръчате:

  • Матрак
  • Допълнителна основа за поставяне на матрака на 2 нива
  • Механизъм за люлеене
  • Колела със стопери
  • Основа за матрак 70/190
  • Сет «кошара-диван» – 4 броя декоративни възглавници и шалте за матрак
   Спално бельо

*В случай, че се чудите какво да правите с основата за матрак след като я отстраните, може да я върнете при нас и в замяна ще получите детски спален комплект.

легло за бебе