БЕЛАДЖИО

Бебешка кошара БЕЛАДЖИО е част от линията „HIT DESIGN KIDS“ на българската мебелна фабрика ХИТ ДИЗАЙН.
БЕЛАДЖИО носи чара на класическите мебели в неподвластния на времето стил Прованс. Отделената от пода платформа позволява лесно почистване на пространството под нея, като по този начин се предотвратява натрупването на домашен прах и развитието на алергии.
Бебешка кошара БЕЛАДЖИО е създадена, така че да бъде максимално безопасна за децата. Тя е със заоблени ръбове, а разстоянието между решетките е специално изчислено според европейските изисквания за безопасност.
Кошарата е изработена от липова масивна дървесина и МДФ. Всички материали, използвани при декорирането са напълно безвредни за детето, не съдържат опасни епоксидни смоли и фенол и притежават сертификат за безопасност.
БЕЛАДЖИО се предлага за матрак със стандартни размери 60 х 120 см и 70 х 140. Височината на матрака се регулира в 2 позиции с помощта на допълнителна основа.
В първите месеци бебето е добре да е на по-високо ниво. Така то е по-далече от пода на стаята и за родителите е по-удобно да го вземат от легнало положение.
След като бебето поотрасне, организма му укрепва и става по-активно. Тогава е време да свалите нивото на кошарката, за да бъде тя безопасна както за сън, така и за игра.
Страничните решетки на леглото могат да бъдат изцяло отстранени при по-голяма възраст на детето.
Всяка кошара може да се изработи и по индивидуални размери и цветове, а след като детето порасне може да се трансформира в юношеско легло (таблите се монтират на основа за по-голям матрак (70/190) или в детско диванче (с допълнителен сет от шалте и възглавници).

 • Допълнително към всяка кошара може да поръчате:

  • Матрак
  • Допълнителна основа за поставяне на матрака на 2 нива
  • Механизъм за люлеене
  • Колела със стопери
  • Основа за матрак 70/190
  • Сет «кошара-диван» – 4 броя декоративни възглавници и шалте за матрак
   Спално бельо

*В случай, че се чудите какво да правите с основата за матрак след като я отстраните, може да я върнете при нас и в замяна ще получите детски спален комплект.

юношеско легло