ЗА НАС

abhd
Мебелна фабрика Хит Дизайн е на българския пазар от 2007 година. Създадена с много ентусиазъм, компанията се развива благодарение на всеотдайността на хората, които са част от нея и на добрите препоръки на клиентите.

С времето мебелна фабрика ХИТ ДИЗАЙН създаде успешната формула за производството на ОБЗАВЕЖДАНЕ ПО ПОРЪЧКА.

ХИТ ДИЗАЙН е единствената фабрика в област Варна, която разполага със собствени отдели за производство на:

Ресурса на всички отдели, оборудването и специалистите на фабриката позволява да се изработи всяка част от едно обзавеждане ПО ПОРЪЧКА.

В мострените ни зали може едновременно да се поръчат с индивидуални размери, цвят и материали: кухня, секция, дивани, кресла, табуретки, спално обзавеждане, легла, гардероби, тапицирани спални, антрета, детско обзавеждане, бебешки кошари и скринове, детски фотьойли, интериорни и входни врати, мебели и врати за баня, маси, столове, мебели от масив, огради, стъпала, стълбища, барбекюта и навеси, ламперия, обзавеждане за заведения, офиси и магазини, спално бельо, матраци, пердета, принт на мебели и стъкла, камък, ковано желязо…

Когато изпълнителя на поръчка за обзавеждане е само един се постига много ПО-НИСКА КОМПЛЕКСНА ЦЕНА, КАЧЕСТВЕН КОНТРОЛ на изпълнението и ЦЯЛОСТНА ГАРАНЦИЯ!

За улеснение на потребителите в мострените ни зали са изложени всички видове материали за мебели, врати и мека мебел, плотове, стъкла, камък, каталози с над 2000 цвята боя и 40 цвята байц, над 5000 вида дамаски и текстил.

Дизайнерите на ХИТ ДИЗАЙН визуализират всяко запитване и консултират клиентите за разположението, конструкцията, материалите и цветовете. Паралелно с обзавеждането всеки клиент може да поръча мивки и уреди с отстъпка.

НАШАТА МИСИЯ

Да направим обзавеждането по поръчка ЛЕСНО, ДОСТЪПНО и ЗАБАВНО!

НАШИТЕ ЦЕННОСТИ

Коректно и приятелско отношение към нашите клиенти, служители и партньори.
Професионализъм в изпълнението на всеки проект.

НАШИТЕ ЦЕЛИ

Да удовлетворим и най-капризния и взискателен клиент като създадем обзавеждането му така прецизно, все едно го създаваме за нас.

Ние сами да произведем всички мебели и части от обзавеждането, независимо от различните материали, за да ви предложим ЦЕНИ НА ПРОИЗВОДИТЕЛ и КОМПЛЕКСНА ГАРАНЦИЯ.

Да докажем на хората, че бъдещето е в МЕБЕЛИТЕ ПО ПОРЪЧКА! Така, се създават продукти, които са желани и са на цени, които клиента сам е задал като бюджет. Ние не създаваме мебели, които се трупат някъде на склад за да чакат собственика си или великите „НАМАЛЕНИЯ” и „ПРОМОЦИИ” зад които са скрити много компромиси!

НАШИТЕ ПРОДУКТИ

Всеки продукт създаден във фабрика ХИТ ДИЗАЙН е с УНИКАЛНА ВИЗИЯ.
Всяка една снимка на нашия сайт е направена от домовете и собствеността на клиентите ни.

Това са нашите клиенти и техните – наши мебели. Красиви за някои, скучни за други – такива , каквито са и хората около нас 🙂

Смело можем да наречем произведените от нас продукти ПОРЪЧКОВИ МЕБЕЛИ.

Всички продукти на фабриката са създадени за точно определено място и си имат собственици още преди да бъдат произведени.

Нашите продукти изглеждат така, както са си ги поръчали нашите клиенти. Ние не убеждаваме, ние само помагаме, консултираме и произвеждаме с качеството на добри български производители!

ЗА НАШИТЕ КЛИЕНТИ

Драги, клиенти, сърдечно ви благодарим!
Благодарим ви, че ни се доверихте и ни позволихте да изпълним вашите „мебелни” мечти!
Благодарим ви, че ни направихте част от вашите домове, офиси, магазини, заведения!
Благодарим ви за вашите препоръки и за хубавите думи!

Клиентите ни често идват при нас със скица драсната от тях, със снимка от безграничния Интернет, със списание в ръка, а често и без никаква идея….От къде ще започнем? За нас няма значение.

Създаването на мебели за нас е ежедневие, но за клиента ни е събитие! Ние се отнасяме с уважение и разбиране към този факт и затова посрещаме всеки с усмивка и добро настроение. Ние сме до клиента, за да направим тази част от живота му красив и забавен спомен.
Ежедневно доказваме на клиентите си, че могат да са дизайнери на своите мебели и с гордост да го споменават, когато стане въпрос за обзавеждането им
Нашите клиенти са наши приятели. Те познават по име, не само техния консултант, но и хората, които отговарят за конструирането на мебелите им, за тапицирането на дивана им или за вземането на размери.

С усмивка,
екипа на Мебелна Фабрика ХИТ ДИЗАЙН