ДОСТАВКА

dostavka

Всяко обзавеждане е внимателно опаковано за транспортиране.

Доставката на обзавеждане и мека мебел над 500 лв в рамките на град Варна е безплатна. Доставката на продукти под 500 лв в град Варна се уговаря при изготвянето на офертата за изработка.

Доставката в останалите градове с транспорт на ХИТ ДИЗАЙН се калкулира на километър, стойността се отбелязва в офертата за обзавеждане.

Доставката в останалите градове с куриер е за сметка на клиента и се изчислява според тарифите на спедитора и параметрите на мебелите.
РАЗНОС ДО МЯСТОТО НА ПРОДУКТИТЕ ВЪВ ВАШИЯ ДОМ / БИЗНЕС ПОМЕЩЕНИЕ

Бъдете сигурни, че няма да оставим мебелите пред входа или до вратата Ви.

Грижата за стълби, асансьори, врати и тесни коридори е изцяло наша.

Когато мебелите са извън стандартите или мястото, където ще се поставят е нестандартно, ние ги проектираме и изработваме на подходящи модули. Обръщаме внимание на детайлите предварително и резултатът винаги е впечатляващ!
Всички специфични и нестандартни размери на врати, коридори, стълби от входната врата до мястото на обзавеждането трябва да бъдат споменати преди изготвянето на ПРОЕКТА ЗА ОБЗАВЕЖДАНЕ или запитването за МЕКА МЕБЕЛ.

Стойността на услугата РАЗНОС се определя от вида на обзавеждането, спецификата на помещението и се отбелязва в отделна точка в офертата за обзавеждане.